career

Karriere

Er du passioneret for bilindustrien?

Vil du gerne understøtte og optimere den løbende produktion?

Vil du gerne arbejde for avancerede kunder som BMW, Audi, Daimler, Rolls Royce osv. og med en meget kompleks unik teknologi?

Hvis ja, kan ALUnited-teamet være det perfekte match for dig!

Tønder

Tønder kaldes for "Danmarks aluminiumsby", fordi vi her har en stærk aluminiumsklynge. På vores fabrik har vi nu 160 medarbejdere med høj teknisk viden og en stor passion for bilindustrien. Vi er stolte af at understøtte vores kundes behov 24/7. Vi arbejder i et team, hvor vi har omkring 10 forskellige nationaliteter, så hver dag taler vi dansk, engelsk og tysk med hinanden.

FØLG OS PÅ LINKEDIN

Vores ledige stillinger

-

Hvis du ikke kan finde den helt rigtige ledige stilling, men gerne vil sende os dit CV, så send det venligst til Info@alunited.dk .

Louviers

Vores fabrik i Louviers, Frankrig, er en fabrik med mennesket i centrum. Vi beskæftiger omkring 130 medarbejdere, der brænder for deres arbejde og ønsker at fremstille kvalitetsprodukter. Vi er beliggende i Normandiet, en af de smukkeste regioner i Frankrig.

Hvis du leder efter et karriereskift, en ny udfordring eller blot det næste trin i din karriere, vil dette måske have din interesse: i Normandiet går rekruttering hånd i hånd med livskvalitet. At arbejde i vores region betyder også at tage hensyn til de værdier, der er knyttet til det, især da vores firma overholder dem strengt. Åbenhed over for verden, tilknytning til regionen, deling, bæredygtig udvikling, dristighed... Vi placerer mennesket i centrum!

FØLG OS PÅ LINKEDIN

Vores ledige stillinger

-

Hvis du ikke kan finde den helt rigtige ledige stilling, men gerne vil sende os dit CV, så send det venligst til servicerh.louviers@alunited.fr .

Beskyttelse af personaledata

Når du sender os en ansøgning, et CV og andre vedhæftede dokumenter, betyder det, at du giver ALUnited samtykke til behandlingen af dine personoplysninger til rekrutteringsformål.

Formålet med at indsamle personoplysninger om dig under rekrutteringsprocessen er at vurdere, om du er kvalificeret kandidat til den stilling, hvor du potentielt skal ansættes.
Vi behandler disse personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR).

Under rekrutteringsprocessen modtager vi de personoplysninger, der oplyses i din ansøgning, dit CV og andre vedhæftede dokumenter samt eventuelle personlige data, du giver os under interviewet.

Under rekrutteringsprocessen lagrer vi typisk alle leverede dokumenter, dvs. din ansøgning, dit CV og alle andre vedhæftede dokumenter. Under rekrutteringsprocessen registrerer vi typisk dit navn i vores database.

Vi gemmer disse personlige data under din ansættelse for at kunne dokumentere din ansættelsesforholdshistorik.

Hvis du ikke bliver valgt til en ansættelse under rekrutteringsprocessen til en bestemt stilling, opbevarer vi dine data i 6 (seks) måneder fra det øjeblik, hvor vi sidst har interageret med dig. Efter denne dato slettes dine data.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved hjælp af ovennævnte kontaktoplysninger. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, gælder dette kun fra tidspunktet for en sådan tilbagetrækning. Derfor vil det ikke påvirke lovligheden af vores behandling af dataene indtil tidspunktet for tilbagetrækningen.